Categories
Peliarvostelut Uncategorized

Empire Fortune

Empire Fortune – Progressiivinen jackpot Yggdrasil Gamingilta

empire fortuneEmpire Fortune on Yggdrasil Gamingin kolmas jackpot-peli ja toinen jackpot, jossa on verkottunut progressiivinen jättipotti. Tämä kolikkopeli julkaistiin lokakuussa 2016 ja yksi sen jackpoteista pelaa samaan pottiin kuin Jack Millions slotti, joka oli Yggdrasilin ensimmäinen jackpot-peli. Empire Fortunessa tapaat myös jokerin, joka saattoi tulla tutuksi Joker Millions slotista. Mutta tällä kertaa se on vaihtanut asuaan kultaisesta kuninkaalliseen siniseen. Empire Fortune ei ole vielä tehnyt kenestäkään uutta miljonääriä, mutta se johtuu lähinnä siitä, että peli on niin uusi.
 

Empire Fortune Progressive Jackpot

Empire Fortune pelin palautusprosentti (RTP eli Return to Player) on 94.3 %. Jackpotteja tässä slotissa on yhteensä kolme kappaletta. Nämä ovat ‘Golden Jackpot’, ‘Diamond Jackpot’ ja ‘Empire Jackpot’. Näistä kolmesta viimeisin on juuri se jättipotti, joka on linkitetty Joker Millions slotin suurimpaan jackpottiin. Tämä tarkoittaa sitä, että kyseinen potti voi todennäköisesti kasvaa todella suureksi jackpotiksi. Tilastollisesti jättipotin toistuvuus (eli miten usein peli tarjoaa voittoyhdistelmän) on 23.2%. Kaikista Empire Fortuneen jätetyistä panoksista 6.5 % menee Empire Jackpottiin ja 0.9 % menee Golden ja Diamond jackpotteihin. Kuten lähes kaikkien progressiivisten jättipottien tapauksessa, mahdollisuutesi voittaa jackpot kasvaa sitä mukaan kun korotat panostasi.

Tarkastellaan lähemmin Empire Fortune slottia

Kuten kaikkien muidenkin Yggdrasilin peliautomaattien grafiikat, myös Empire Fortunen grafiikat ovat yksinkertaisesti loistavaa tasoa. Yggdrasil Gamingillä on tapana luoda pelinsä tummalle pohjalle ja sama pätee myös tähän slottiin. Kontrastit ovat siis vahvat ja samoin pelin väritys. Pelin symbolien joukossa näemme jalokiviä ja musiikki kuulostaa jännittävältä. Tätä peliä pelataan viidellä kiekolla ja kolmella rivillä ja siinä on yhteensä 20 voittolinjaa. Panoksen suuruus voi vaihdella 0,20 € ja 100 € välillä.
 

Empire Fortunen jackpottiin käsiksi onnenpyörän avulla

Päästäksesi käsiksi Empire Fortune slotin jättipottiin, sinun tarvitsee ensin päästä bonuspeliin pyöräyttämään onnenpyörää, jota siellä kutsutaan nimellä Wheel of Fortune. Tähän voi päästä pyöräyttämällä kiekoille kolme tai useamman bonussymbolin. Ruudulle ilmestyy silloin onnenpyörä, joka muistuttaa hieman kolmikerroksista kakkua. Jos saat kolme bonussymbolia, pääset pyöräyttämään matalatasoisinta onnenpyörää ja sinulla on mahdollisuus voittaa Golden Jackpot. Jos saat neljä bonussymbolia, pääset pyöräyttämään keskimmäistä onnenpyörää ja sinulla on mahdollisuus voittaa Diamond Jackpot. Jos saat viisi bonussymbolia, pääset pyöräyttämään korkeinta onnenpyörää ja saat mahdollisuuden voittaa Empire Jackpot. Ja vaikka et voittaisikaan tässä pelissä jättipottia, sinun ei silti tarvitse kävellä pois tyhjin käsin, sillä tässä onnenpyörässä voit voittaa myös ilmaiskierroksia tai se saattaa aktivoida ilotulitustoiminnon, joka antaa sinulle 3, 6 tai 12 rakettia. Raketit voivat sitten laskeutua minkä tahansa onnenpyörällä näkyvän palkinnon päälle ja tämä sisältää myös jackpotit. Et voi kuitenkaan voittaa enempää kuin yhden jättipotin. Jos voitat jackpotin, silloin pienemmät jackpotit poistetaan automaattisesti.
 

Empire Fortune Jackpotin symbolit

Ensinnäkin symbolien joukossa näkyy korttipakasta tutut symbolit hertta, ruutu, pata ja risti. Ne näkyvät eri väreissä ja niissä on kaikissa ylelliset hopeareunukset. Korkea-arvoisempia symboleja ovat puolestaan erilaiset jalokivet, joissa niissäkin on hienot kultaiset reunukset. Jalokivet ovat erivärisiä ja niiden arvo menee korkeimmasta matalimpaan: punainen, pinkki, vihreä ja sininen.
Pelin ilmaiskierrossymboli on kultaista kolikkoa kädessään pitävä jokeri ja siinä lukee teksti “Free Spins”. Tätä symbolia kutsutaan myös scatteriksi.
Bonussymboli on puolestaa sininen koristemuna, jossa on kultaiset koristelut ja siinä lukee teksti “Bonus”.
Team Function: Jos saat kaksi ilmaiskierrossymbolia tai bonussymbolia, silloin nämä kiekot pysyvät paikoillaan seuraavan kierroksen ajan. Tämä tarkoittaa sitä, että seuraavalla pelikierroksella sinulla on suuremmat mahdollisuudet joko päästä ilmaiskierroksille tai bonuspeliin.
Ilmaiskierrokset: Jos saat kolme tai useamman ilmaiskierrossymbolin, pääset ilmaiskierroksille. Mitä useamman symbolin onnistut saamaan, sitä enemmän ilmaiskierroksia ja sitä suuremman voittokertoimen saat. 3 symbolia antaa sinulle 10 ilmaiskierrosta ja voittokertoimen x2. 4 symbolilla saat 20 ilmaiskierrosta ja voittokertoimen x4. 5 symbolia antaa sinulle 30 ilmaiskierrosta ja voittokertoimen x10
Pitotoiminto on aktiivisena myös ilmaiskierrosten ajan, mutta tällöin symbolit pysyvät ja saat ilmaiskierroksen toisille kiekoille.
Bonus: Kolme tai useampi bonussymboli vie sinut bonuspeliin ja pääset pyöräyttämään jackpot-onnenpyörää. Onnenpyörässä on kolme eri tasoa ja jokaisessa niistä on erilainen voittorakenne. Tämä on tietysi loistava etu saada lisää bonussymboleja kiekoille. Kolme symbolia antaa sinulle yhden pyöräytyksen matalimpaan onnenpyörään. Neljä symbolia antaa sinulle yhden pyöräytyksen keskimmäiseen onnenpyörään. Viisi symbolia antaa sinulle yhden pyöräytyksen korkeimpaan onnenpyörään.  Tässä ovat kolme eri jättipottia, joista sinulla on mahdollisuus voittaa yksi:
Golden Jackpot: Symbolit ovat kultaharkkoja ja taso on 2. Jos pyörä pysähtyy tähän symboliin, silloin voitat slotin kolmanneksi parhaan jättipotin.
Diamond Jackpot: Symbolit ovat timantteja ja taso on 3. Jos pyörä pysähtyy tällaisen symbolin kohdalle, silloin voitat pelin toiseksi parhaan jackpotin.
Empire Jackpot: Tämä symboli on Empire Fortune Jokeri ja se löytyy korkeimmalta tasolta. Mikäli pyörä pysähtyy tällaisen symbolin kohdalle, silloin olet voittanut pelin arvokkaimman jättipotin!
Jos onnistut saamaan viisi symbolia pääpelissä tai ilmaiskierroksilla, pääset korkeimpaan onnenpyörään. Bonuspelissä voit aina toivoa nuolisymbolia, sillä se vie sinut korkeampaan jackpot-pyörään ja olet näin askeleen lähempänä Empire Jackpottia.

Empire Fortune mobiililaitteilla

Kuten kaikki Yggdrasil Gamingin peli, myös tämän slotin kehityksessä on käytetty Yggdrasilin iSense-teknologiaa, jonka ansiosta peliä voi pelata kaikilla mahdollisilla laitteilla. On siis ihan sama tykkäätkö pelata pelisi tietokoneella, tabletilla vai älypuhelimella. Peli mukautuu eri laitteisiin täydellisesti ja joskus se saattaa jopa näyttää paremmalta puhelimen pienellä ruudulla kuin tietokoneella.
 

Loppupäätelmät

Tämä on ehdottomasti yksi vuoden 2017 mielenkiintoisimmista kolikkopeleistä. Slotti on todella viihdyttävä ja jos maltat panostaa siihen, voit nähdä onnenpyörän useammankin kerran. Olemme lähes varmoja siitä, että jos kokeilet tätä peliautomaattia, siitä tulee yksi sinunkin suosikeistasi. Pelaaminen on todella sulavaa ja siinä on niin hienot grafiikat, että sekä Microgaming että NetEnt voivat kalveta sen rinnalla. Kannattaa siis kokeilla peliä, sillä se on yksinkertaisesti mahtava!